gulasz indyczy z fasolą

gulasz indyczy z fasolą

gulasz indyczy z fasolą

Bardzo lubię mięso z indyka, bo jest delikatne i soczyste. Często przygotowuje z niego gulasze, które lubi mój mąż. Ten zrobiłam z dodatkiem fasoli i dużą ilością marchewki.  Składniki: 750 g mięsa gulaszowego z indyka 2 duże marchewki 1/2 puszki fasoli 1 cebula 2 liście laurowe ziele angielskie pieprz sól szczypta kolendry 1 łyżka mąki 1 łyżka kwaśnej śmietany 2 ząbki czosnku szczypiorek 1 łyżki oleju Mięso pokroić w dużą kostkę.  Cebulę pokroić w piórka, wrzucić na rozgrzany tłuszcz. Wrzucić mięso... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowa Cukierenka-Domowa Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.