ancymonek

ancymonek

ancymonek

Delikatny biszkopt o wyraźnym smaku cynamonu przełożony kremem cappuccino i musem gruszkowym.  Ciasto jest bardzo podzielne i dobrze się kroi. Doskonale sprawdzi się także w formie tortu. *foremka 24*24 cm Składniki: na biszkopt: 4 jajka 1 szklanka mąki 3/4 szklanki cukru paczka cynamonu (30 g) 1 łyżeczka proszku do pieczenia na krem cappuccino: 4 żółtka  opakowanie budyniu waniliowego 750 ml mleka 3 łyżki mąki pszennej 1 1/2 łyżki maki ziemniaczanej 4 łyżki cukru kostka masła 4 łyżki cappuccino o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowa Cukierenka-Domowa Kuchnia

Autor

klementynkaklementynka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

krem, ciasto, mus, cappuccino, budyń, gruszka, biszkopt, ciasta z kremami, ciasto z kremem, mak, pączki, tort, torty, mus orzechowy, ciasto cappuccino, masło orzechowe, pączki pieczone, tort cappuccino, ciasto z gruszkami, ciasto ucierane , ciasto z makiem, ciasta z masa, ciasto z masa, ciasto z białek , tort orzechowy, biszkopt idealny

Inne przepisy z Domowa Cukierenka-Domowa Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.