Wurzelbrot – Szwajcarski zawijany chleb

Wurzelbrot – Szwajcarski zawijany chleb

Wurzelbrot – Szwajcarski zawijany chleb

Uwielbiam zapach unoszącego się w domu domowego chleba, coś niesamowitego. Wprawdzie nie tak często piekę domowy chleb, ale, gdy tylko mam chwilę staram się to robić. Przez długi czas nie mogłam dostać mąki chlebowej u nas, ale gdy w końcu dopatrzyłam się takowej w sklepie musiałam ją nabyć i był to strzał w dziesiątkę. Mąka mące nierówna, a przekonałam się, że chleb wychodzi na takowej inny, smaczniejszy, rozpływający się w ustach. Biorąc udział w akcji Szwajcarskie Inspiracje nie chciałam powielać przepisów ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu dom-agi.pl

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

Dom AgiDom Agi

Projektantka instalacji sanitarnych. Pasjonatka gotowania i motocykli

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, pieczenie, łatwe , ciasto, placki, ciasto marchewkowe, kanapka, marchewkowe, placki ziemniaczane, kanapki, warzywa, pieczywo, chleb na zakwasie, domowe pieczywo, lekkie ciasto, chleb na drożdżach , pyszne ciasto, łatwe ciasto

Inne przepisy z dom-agi.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.