Kurczak po polsku

Kurczak po polsku

Kurczak po polsku

Powiem szczerze, że bałam się strasznie nadziewać i piec całego kurczaka. Robiłam to pierwszy raz i strasznie bałam się, że skóra popęka, bo włożę za dużo farszu lub, że kurczak w środku się nie dopiecze, lub, że cały farsz mi wyleci. Na szczęście kurczak wyszedł pyszny i na prawdę soczysty. Już nie będę się bała faszerować, ale przyznam szczerze, że trochę czasu zajmuje przygotowanie takiego dania. Ale jeżeli szukacie jakiegoś efektownego pomysłu na rodzinną uroczystość to serdecznie polecam. Pomysł zaczerp... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu dom-agi.pl

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

Dom AgiDom Agi

Projektantka instalacji sanitarnych. Pasjonatka gotowania i motocykli

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, łatwe , pieczenie, bułki, koperek, wątróbka drobiowa, pierś, jajko, piersi, drobiowe, kurczak pieczony, impreza, dania z kurczakiem, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, jajka z farszem, gotowany kurczak, jajka faszerowane , dania z piersi kurczaka, jajka nadziewane, piersi z kurczaka faszerowane, soczysta pierś z kurczaka, nadziewana pierś z kurczaka

Inne przepisy z dom-agi.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.