Chlebki, za które zabierałam się już od dawna. Przepis dawno przepisałam sobie na kartkę wynajdując jeden z wielu w internecie. Chlebki Naan pochodzą z kuchni indyjskiej, myślę, że na stałe zagoszczą w naszym domu. Zasmakowały wszystkim od małych po dużych, trochę eksperymentowałam i część przyprawiłam czosnkiem, inne ziołami, a niektóre zostały takie zwyczajne. Dzieciom najbardziej smakowały takie bez dodatków, a nam chyba z czosnkiem:) Składniki: - 320 g mąki pszennej - 125 ml ciepłego mleka - 4 płaskie ł... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Projektantka instalacji sanitarnych. Pasjonatka gotowania i motocykli