Wegetariańskie spaghetti

Wegetariańskie spaghetti

Wegetariańskie spaghetti

Słuchałam wczoraj audycji "Smaki w eterze" w moim ulubionym Radio Gdańsk. Gościem była blogerka z  lekkojakhel.pl  Weronika. Mięso uwielbiam, ale postanowiłam sprawdzić, czy faktycznie wegetariańskie spaghetti po bolońsku smakuje równie dobrze, jak te w wersji mięsnej.  Sprawdziłam. I smakuje inaczej, bo nie ma mięsa. Ale jest przepyszne. Inne, choć wygląda jak zwykłe spaghetti. Tutaj link do oryginału:  weganskie spaghetti po bolonsku Mój sposób wykonania: Składniki - na 2 porcje: granu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu dobra gospodyni dom wesołym czyni

Warto przeczytać

Najlepszy sos czosnkowy!

Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!

Czytaj dalej...

Jak zrobić sos holenderski

Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.

Czytaj dalej...

Jak zrobić zasmażkę?

Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.