Zupa krem z pieczonej papryki i batatów

Zupa krem z pieczonej papryki i batatów

Zupa krem z pieczonej papryki i batatów

Przepis na intensywną w kolorze i smaku zupę krem z pieczonej papryki czerwonej i batatów, zabieloną mleczkiem kokosowym. Zamiast makaronu, pieczone warzywa pokrojone w cienkie słupki. Pyszna i rozgrzewająca zupa, idealna na długie zimowe wieczory. Zimą chętniej sięgamy po zupy. Kiedy na dworze jest mroźno i przemarzniemy, najszybciej ogrzeje nas miseczka aromatycznego wywaru. Bezkonkurencyjny jest oczywiście rosół, ale świetnie też sprawdzą się gęste zupy kremy – dziś polecam zupę z pieczonej papryki i ba... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dietolog

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję