Przepis kiedyś spisałam z internetu i nie pamiętam źródła... Sałatka jest smaczna i szybka w przygotowaniu. Przyznam, że to jedna z moich ulubionych, którą obowiązkowo przyrządzam "na zimę". Nadaje się też do robienia na bieżąco. Wystarczy zmniejszyć proporcje składników i przygotować bezpośrednio przed spożyciem. Bez pasteryzacji może postać (w lodówce) do 2 tygodni. 3 kg kapusty 6 marchewek 5 cebul Zalewa: 1 szklanki wody 1/4 szklanki octu 3/4 szklanki oleju 3/4 szklanki cukru 2 czubate łyżki soli 1 gł... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...