Placuszki twarogowe z jabłkiem i cynamonem to doskonała propozycja na pożywne śniadanie, podwieczorek oraz kolację. Idealnie smakują na ciepło i po ostygnięciu. Ich mocno twarogowy smak przepysznie komponuje się z dodatkiem jabłka, który nadaje im delikatnej słodyczy i odrobiną cynamonu. Takie placuszki polubią nie tylko dzieci lub osoby będące na diecie, ale zapewniam, że każdemu przypadną do gustu. Polecam! (około 9 sztuk) 120g twarogu 1 jajko 4 łyżki mąki pszennej/orkiszowej (płaskie) 2 łyżki śmietany (płask... czytaj dalej...
Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...