Paszteciki a'la szczecińskie z parówką (drożdżowe, smażone)

Paszteciki a'la szczecińskie z parówką (drożdżowe, smażone)

Paszteciki a'la szczecińskie z parówką (drożdżowe, smażone)

 Dlaczego a'la? Ponieważ tradycyjne paszteciki szczecińskie wypełnione są farszem mięsnym, czy też kapustą z grzybami, serem i pieczarkami, a nawet twarogiem z bakaliami. I robi to maszyna... Ja użyłam parówek, których dokładnie nie oblepiałam ciastem, a natomiast owinęłam. I aby nie było zbędnych komentarzy... parówka parówce nie równa, nie musi składać się z samej chemii oraz śladowej ilości mięsa. Naprawdę produkowane są kiełbaski, które zawierają porządne składniki. Wracając jeszcze do pasztecików.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

Di gotujeDi gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

parówki, ciasto, paszteciki, przekąska, przekąski, twaróg, grzyby, mięso, sosy, kapustą, szynka, śniadania, pieczarki, kolacja, przystawki, pieczywo, przekąski na ciepło, paszteciki z kapustą, paszteciki z kapusta i grzybami, pieczarki w cieście, ciasto pianka, pieczarki przekąska, ciasto na zimno, pieczarki w sosie, sos mięsny, szynka gotowana, jajka z farszem

Inne przepisy z Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.