Kruche babeczki z kremem waniliowo-cytrynowym (z serka homogenizowanego)

4
  • Kruche babeczki z kremem waniliowo-cytrynowym (z serka homogenizowanego)
  • Kruche babeczki z kremem waniliowo-cytrynowym (z serka homogenizowanego)

    Mając sprawdzony przepis na korpusy do kruchych babeczek - zawsze piekę ich większą ilość i tym samym co jakiś czas przygotowuję je z przeróżnymi nadzieniami. Krem na bazie serka homogenizowanego również Wam opisywałam, a teraz chciałam Wam pokazać jak prezentują się moje idealnie kruche babeczki nadziane pyszną waniliowo-cytrynową masą. Całość nie tylko bardzo ładnie wygląda, ale również jest przepyszna! Polecam!   (około 30 małych babeczek) Babeczki: 1,5 szklanki mąki pszennej (najlepiej krupczatki - 315g;... Czytaj dalej na blogu Di gotuje


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Di gotuje

    Dodaj komentarz