Przepis autorski (mój). Uwielbiam te muffinki, bo są takie puszyste, mięciutkie i cudownie pachną! Smakują naprawdę rewelacyjnie. Śmiało możecie zwiększyć proporcje składników i upiec ich kilka blaszek, ponieważ babeczki długo zachowują swoją świeżość. Zapewniam, że Wasza degustacja na jednym ciastku się nie skończy! (7-8 sztuk) 150g mąki pszennej 70g cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia (płaska) 1 jajko 50 ml oleju 150 ml soku jabłkowego (u mnie 100% z eSłoneczko ) 1 łyżka soku z cytryny Doda... czytaj dalej...
Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zacznij dzień od szklanki wody z cytryną! Niby nic, a może zmienić tak wiele :-) Warto sprawić, by picie wody z cytryną weszło nam w nawyk, ponieważ nie ma nic lepszego jak zdrowo rozpocząć dzień.
Czytaj dalej...