Zrazy wołowe zawijane - klasyczne polskie
Zrazy wołowe zawijane - klasyczne polskie
Wg mojego męża zrazy wołowe zawijane, to klasyczne i wykwintne polskie danie z wołowiny, które doskonale nadaje się na niedzielny, świąteczny czy inny uroczysty obiad. Każda szanująca się restauracja serwująca polską klasyczną kuchnię ma to danie w swoim menu, a jeśli Waszym zagranicznym gościom, chcecie zaserwować coś tradycyjnie polskiego, to śmiało mogą to być właśnie takie roladki - koniecznie serwowane kaszą gryczaną i purée z buraczków. Ten zestaw towarzyszący był już wykorzystany nie tak ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Delicious Titbits
Autor
Delicious Titbits
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zrazy, ogórki, boczek, kasza gryczana, chleb razowy, ogórki kiszone, buraczki, sosy, cebula, ogórek, wołowina, chleb, mąka, świąteczne, por , świąteczne przepisy, grzyby, roladki, kapustą, kasza, zrazy wołowe, mięso, obiad, pyszne sosy, boczek w sosie, chleb z ziarnami, sos z grzybów , kapusta kiszona, mięso na obiad
Inne przepisy z Delicious Titbits
Dodaj komentarz
Malwinka,
16 marca 2014 13:51:46Wspaniałe :) w sam raz na niedzielny obiad :)