Zrazy wołowe zawijane - klasyczne polskie

Zrazy wołowe zawijane - klasyczne polskie

Zrazy wołowe zawijane - klasyczne polskie

Wg mojego męża zrazy wołowe zawijane, to klasyczne i wykwintne polskie danie z wołowiny, które doskonale nadaje się na niedzielny, świąteczny czy inny uroczysty obiad. Każda szanująca się restauracja serwująca polską klasyczną kuchnię ma to danie w swoim menu, a jeśli Waszym zagranicznym gościom, chcecie zaserwować coś tradycyjnie polskiego, to śmiało mogą to być właśnie takie roladki - koniecznie serwowane kaszą gryczaną i purée z buraczków. Ten zestaw towarzyszący był już wykorzystany nie tak ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Titbits

Autor

Delicious TitbitsDelicious Titbits

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zrazy, ogórki, boczek, kasza gryczana, chleb razowy, ogórki kiszone, buraczki, sosy, cebula, ogórek, wołowina, chleb, mąka, świąteczne, por , świąteczne przepisy, grzyby, roladki, kapustą, kasza, zrazy wołowe, mięso, obiad, pyszne sosy, boczek w sosie, chleb z ziarnami, sos z grzybów , kapusta kiszona, mięso na obiad

Inne przepisy z Delicious Titbits

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Malwinka, 16 marca 2014 13:51:46

Wspaniałe :) w sam raz na niedzielny obiad :)