Pasztet drobiowy z bazylią i karmelizowanym jabłkiem

Pasztet drobiowy z bazylią i karmelizowanym jabłkiem

Pasztet drobiowy z bazylią i karmelizowanym jabłkiem

 Przepis na ten pasztet już dawno czekał na opublikowanie,  ale gdzieś w stercie zdjęć i przepisów, całkiem o nim zapominam. A teraz jak najbardziej na czasie. Każdy domowy pasztet choćby najbladziej suchy będzie dużo lepszy niż sklepowy.  Ale spokojnie z tym pasztetem nie mam takiej obawy. Jest wilgotny i bardzo smaczny. Może zagości na Waszym świątecznym stole?  Składniki: ok. 1 kg kruczka bez podrobów włoszczyzna na rosół 1/2 szklanki wywaru 3 ząbki czosnku 2 gałązki tymianku 1 średnie jabł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Titbits

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.