Pasta z czerwonej fasoli (prawie meksykańska)

Pasta z czerwonej fasoli (prawie meksykańska)

Pasta z czerwonej fasoli (prawie meksykańska)

...prawie meksykańska, bo to w sumie moja wariacja wokół pasty, która z meksykańskiej kuchni się wywodzi, ale skoro zabrakło świeżej papryczki chili, to na meksykańską prawdziwa przyjdzie jeszcze pora :)Składniki:czerwona fasola (z puszki),1 średnia cebula (najlepiej czerwona albo dwie małe szalotki),2 ząbki czosnku (niekoniecznie jakieś giganty,drobny szczypior (połowa pęczku),sól, pieprz, papryka ostra, majeranek (do smaku wg uznania), kilka listków świeżego rozmarynu (zerwane z gałązki),liofilizowan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Titbits

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Patrycja, 4 lutego 2014 10:43:34

Robiłam podobną i bardzo mi smakowała!