Przepis na : śniadanie
Scroll down for recipe in English. Witajcie! Czas na kolejny zielony przepis ;) Jak przemycić szpinak komuś, kto za nim nie przepada? Oczywiście w naleśnikach, które chyba wszyscy uwielbiają! :) Naleśniki, jak i budyń o smaku waniliowym, przygotowałam na roślinnym napoju ryżowym od Inki. Napój jest tak przyjemnie słodki, a jest to słodycz naturalna, że do ciasta naleśnikowego dodałam tylko łyżkę cukru. To co jutro na śniadanie? Składniki: (5 dużych naleśników) 1 szkl. napoju ryżowego od Inka 50 g. świeżego sz... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...