Scroll down for recipe in English. Lekkie kanapeczki na chrupkim pieczywie to super sprawa na przyjęciu czy domówce. Aromatycznego marynowanego łososia zestawiłam z kremowym awokado oraz piklowaną czerwoną cebulką. Wyszło tak pysznie, że mogłabym jeść to na każde śniadanie :) Składniki: (na 15 kanapeczek) pieczywo lekkie razowe Sonko 2 awokado 2 łyżki sok z cytryny 2 łyżki oliwy z oliwek sól, pieprz Marynowany łosoś 300 g. filetu z łososia bez skóry 100 g. cukru 100 g. soli skórka otarta z 1 cytryny skórka otart... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...