Kotlety "schabowe" z kurczaka są bardzo powszechne i każdemu znane. Wystarczy jednak zmienić tylko sposób panierki, by cieszyć się kotletami drobiowymi w innym ciekawym wydaniu. Cienkie kotlety zanurzyłam w cieście ziołowym. Danie robi się bardzo szybko i jest przepyszne. Polecam każdemu, komu znudził się już klasyczny kotlet w bułce tartej :) Znajdziesz u mnie przepisy na pyszne, kreatywne, a zarazem proste i szybkie potrawy, a także e-booki kulinarne oraz ręcznie malowane niepowtarzalne tła fotograficzne. Za...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...