Stek z rostbefu ze szparagami i cytrynowo - tymiankowym masełkiem

Stek z rostbefu ze szparagami i cytrynowo - tymiankowym masełkiem

Stek z rostbefu ze szparagami i cytrynowo - tymiankowym masełkiem

Dziś niesamowicie pyszny i szybki do wykonania kawał mięsa ;) Steki są doskonałe pod każdym względem. Najlepsze są oczywiście te z polędwicy, jednak ze względu na cenę, na ten rodzaj mięsa nie zawsze można sobie pozwolić. Dlatego bardzo często sięgam po rostbef, nie jest on aż tak delikatny jak polędwica, ale jest bardzo kruchy i smaczny. Mamy aż 6 stopni wysmażenia steków klik . Ja najbardziej lubię medium i medium rare (na zdjęciu). Dla mnie mięso ciemno różowe jest najsmaczniejsze, ze względu na swoją delika... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu DefinicjaSmaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.