ślimaczki z ciasta francuskiego sera i szynki

ślimaczki z ciasta francuskiego sera i szynki

ślimaczki z ciasta francuskiego sera i szynki

z przepisów Madzi Składniki: opakowanie ciasta francuskiego xxl 200 gram sera żółtego ( w plastrach ) 150 gram szynki babuni ( w plastrach ) kethup Sposób przygotowania: Ciasto francuskie rozłożyć, posmarować cienko kethupem, rozłożyć ser żółty, na niego szynkę, ponownie posmarować kethupem, przykryć serem żółtym. Delikatnie zwinąć w rulon. Powstałą roladę pokroić na 2 - 3 cm plastry ułożyć na blasze delikatnie posmarowanej tłuszczem ( lub na papierze do pieczenia). Piec na złoty kolor w temperaturze 200 stopni.... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Darcia w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.