ROLADKI DROBIOWE Z FETĄ I SZPINAKIEM

ROLADKI DROBIOWE Z FETĄ I SZPINAKIEM

ROLADKI DROBIOWE Z FETĄ I SZPINAKIEM

Szpinak n iesłusznie ma opinię papki bez smaku.  Dobrze doprawiony, najlepiej świeży szpinak to fantastyczna rzecz - na zimno jako sałata i na gorąco; w pierogach , lazanii, roladkach..........  SKŁADNIKI: 2 szt pierś drobiowa podwójna , 1/2 kostki feta , 300 gram szpinak , 6 ząbków czosnek , do smaku Sól , do smaku pieprz , 2 szt serek topiony śmietankowy duży , 6 łyżek śmietana , 1 sztuka kostka rosołowa , 1 sztuka cebula , do obtoczenia mąka , 2 łyżki masło SPOSÓB WYKONANIA: Pierś umyć pokroić na ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Darcia w kuchni

Autor

Dorota PurchaDorota Purcha

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szpinak, roladki, ser feta, pierś, piersi, pierogi przepis, feta, pierogi, drobiowe, sałata, sosy, lasagne, kotlet, kotlety, pierogi z szpinakiem, pierogi ze szpinakiem, sos serowy, kotlety drobiowe w kostkę, kotlety drobiowe, sos do sałaty

Inne przepisy z Darcia w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.