ROLADKI DROBIOWE Z FETĄ I SZPINAKIEM
ROLADKI DROBIOWE Z FETĄ I SZPINAKIEM
Szpinak n iesłusznie ma opinię papki bez smaku. Dobrze doprawiony, najlepiej świeży szpinak to fantastyczna rzecz - na zimno jako sałata i na gorąco; w pierogach , lazanii, roladkach.......... SKŁADNIKI: 2 szt pierś drobiowa podwójna , 1/2 kostki feta , 300 gram szpinak , 6 ząbków czosnek , do smaku Sól , do smaku pieprz , 2 szt serek topiony śmietankowy duży , 6 łyżek śmietana , 1 sztuka kostka rosołowa , 1 sztuka cebula , do obtoczenia mąka , 2 łyżki masło SPOSÓB WYKONANIA: Pierś umyć pokroić na ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Darcia w kuchni
Autor
Dorota Purcha
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
szpinak, roladki, ser feta, pierś, piersi, pierogi przepis, feta, pierogi, drobiowe, sałata, sosy, lasagne, kotlet, kotlety, pierogi z szpinakiem, pierogi ze szpinakiem, sos serowy, kotlety drobiowe w kostkę, kotlety drobiowe, sos do sałaty
Inne przepisy z Darcia w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję