Przepis na : obiad
Dzisiaj mam dla Was przepis na kolorową, wieloskładnikową i chrupiącą sałatkę meksykańską. Robi się ją bardzo szybko z ogólnie dostępnych składników, a dodatek sosu Tabasco lub chili dodaje jej pikanterii. Doskonale sprawdzi się na każdym stole imprezowym i nie tylko! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 200 g filetu z kurczaka lub indyka 1/2 szklanki ryżu 1 czerwona papryka 1 nieduża czerwona cebula 3 małe ogórki konserwowe 1 mała puszka czerwonej fasoli (60 g po odsączeniu) 1 mał...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...