Pulpeciki w sosie porowo-chrzanowym
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Pulpeciki w sosie porowo-chrzanowym
Przepis na : obiad
Najpopularniejszym daniem, które przygotowujemy z mięsa mielonego są tradycyjne klopsy mielone smażone na tłuszczu. Dzisiaj chciałabym zachęcić Was do zrobienia pysznych pulpecików w sosie porowo-chrzanowym. Dodatek chrzanu sprawia, że sos jest lekko pikantny. Danie to można podawać z ziemniakami lub kaszą. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 500 g mielonego mięsa wieprzowego 1/2 kajzerki 1 jajko mleko do namoczenia kajzerki bułka tarta sól, pieprz, majeranek ząbek czosnku 1 por 1 m...
Czytaj dalej na blogu Danka PichciAutor
Danka Pichci
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, tarta, mięso mielone, mięso, bułki, sosy, pulpeciki, ziemniaki, klopsy, obiad
Inne przepisy z Danka Pichci
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję