Przepis na : obiad
Dania jednogarnkowe świetnie się sprawdzają, kiedy nie mamy sprecyzowanego pomysłu na obiad lub kolację. U każdego w lodówce znajdzie się chyba kawałek piersi z kurczaka, z której można przygotować pyszną i sycącą potrawę. Filet jest mięsem, które nie potrzebuje długiej obróbki termicznej, podobnie jest z makaronem i warzywami. Dlatego w krótkim czasie możemy wyczarować coś smacznego! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 40 dag piersi z kurczaka 30 dag makaronu (tagliatelle, ś...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...