Przepis na : obiad
Kiedyś robiłam kurczaka w sosie słodko-kwaśnym, ale kupowałam sos ze słoiczka. Dodawałam tylko podsmażone mięso i trochę warzyw. Ostatnio przypomniałam sobie o tej potrawie, ale postanowiłam zrobić ją w całości sama. Okazało się, że wcale nie jest to takie trudne. Wystarczy mieć tylko odpowiednie produkty, które są ogólnodostępne. Całość podana z ryżem smakuje wyśmienicie, spróbujcie sami! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 1 czerwona papryka (może być dod...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...