Przepis na : obiad
Od pewnego czasu ja i moi domownicy staliśmy się fanami kuchni azjatyckiej. Uwielbiamy takie słodko-kwaśne, lekko pikantne dania. Inspirację do dzisiejszego przepisu znalazłam na blogu Delusional World of Trine . W oryginalnym przepisie nie ma pieczarek, ale ja postanowiłam je dodać i smakuje wyśmienicie! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1 filet z piersi kurczaka (około 400 g) 1 czerwona papryka 1 średniej wielkości czerwona cebula 200 g pieczarek 2 łyżki sezamu 2 łyżki oleju do...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...