Karkówka duszona w kapuście kiszonej

Karkówka duszona w kapuście kiszonej

Przepis na : obiad

Karkówka to jeden z popularniejszych gatunków mięsa używanych w naszej kuchni. Można ją przyrządzić na wiele sposobów. Ja i moi domownicy lubimy ją w każdym wydaniu, ale musi być ona jednak krucha i soczysta. Uważam, że mięso to świetnie komponuje się z kiszoną kapustą i przygotowane według poniższego przepisu jest delikatne i wyśmienite (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1kg karkówki 1kg kapusty kiszonej 6 ziarenek ziela angielskiego 4 liście laurowe 1 łyżeczka cukru 500ml bulionu 4 łyżk...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję