Gulasz drobiowy z pieczarkami

Gulasz drobiowy z pieczarkami

Gulasz drobiowy z pieczarkami

Przepis na : obiad

Filet z kurczaka w sosie ziołowo-pieczarkowym. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 80dag filetu z kurczaka 1 cebula 20dag pieczarek 20dag mrożonego groszku 200ml drobiowego bulionu 150ml śmietanki 30% 3 łyżki oleju zioła prowansalskie sól, pieprz (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie: 1. Kurczaka umyć, pokroić na większe kawałki, oprószyć solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Odstawić na 15 minut do lodówki. Cebulę pokroić w kostkę, pieczarki w paski. 2... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.