Filety rybne w cieście piwnym

Filety rybne w cieście piwnym

Filety rybne w cieście piwnym

Przepis na : obiad

Ryba w cieście piwnym to ciekawa alternatywa dla tradycyjnego sposobu smażenia ryby w panierce. Z wierzchu mamy chrupiące ciasto, a w środku mięciutki i soczysty filet rybny. U mnie jest to filet z morszczuka, ale w ten sposób możemy przyrządzić każdą inną rybę, na przykład dorsza czy mintaja. To danie sprawdzi się nie tylko na obiad, ale możemy również przygotować je na Święta. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: około 400 g filetów rybnych (u mnie morszczuk) sól, pieprz sok z 1/2 c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.