Skórka pomarańczowa smażona najlepszy przepis

Skórka pomarańczowa smażona najlepszy przepis

Skórka pomarańczowa smażona najlepszy przepis

Przepis na : deser

Skórka pomarańczowa smażona najlepszy przepis. Kandyzowana skórka pomarańczowa . Smażona w cukrze skórka pomarańczowa to aromatyczny dodatek do ciast i deserów. Niezbędna do wypieków świątecznych, szczególnie do serników, makowców i keksów. Domowa, najlepsza. Skórka pomarańczowa pachnie cudownie. A podczas smażenia, zapach roznosi się na cały dom. Do jej przygotowania używajmy owoców niewoskowanych o niezbyt grubej skórce. Kandyzowana skórka pomarańczowa z tego przepisu nie jest gorzka, jest słodka i mięsista. Do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Odchudzający specjał z grejpfruta i pomarańczy!

Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.