Pulpety w sosie pieczarkowym

Pulpety w sosie pieczarkowym

Pulpety w sosie pieczarkowym

Przepis na : obiad

Pulpety w sosie pieczarkowym z marchewką. Pyszny, tani i łatwy obiad. Pulpeciki mięsne z wołowiny (lub innego mielonego mięsa) w sosie pieczarkowym. Podawane np. z kaszą i buraczkami, ziemniakami i marchewką z groszkiem. Pyszne danie dla całej rodziny. Tarta marchewka wzbogaca smak sosu pieczarkowego. Polecam też przepis na Pulpety drobiowe w sosie cytrynowym . Klopsiki ze szpinakiem w sosie śmietankowym Składniki na pulpety w sosie pieczarkowym z marchewką: 500-600 g mięsa wołowego mielonego 1 jajko 4 łyż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię

Autor

JStragaJStraga

Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, tarta, pulpety, sos pieczarkowy, mielone, buraczki, bułki, pieczarki, mięso, ziemniaki, mięso mielone, obiad, wołowina, pulpeciki, rosół, ryż, szpinak, cytryna, tani obiad, dania mięsne

Inne przepisy z Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.