Choć słodzenie kawy syropem dla niektórych brzmi abstrakcyjnie, to przecież w latte komponuje się on bardzo dobrze. A moje doświadczenie mówi, że lepiej on współistnieje z kawą niż z mlekiem. Dodatkiem może być bita śmietanka, w wersji fit można ją pominąć. 2 łyżeczki kawy 2 łyżki syropu 5 łyżek śmietanki 30% 2 łyżeczki cukru pudru Śmietanę przelać do naczynia, w którym będzie ubijana i razem z ubijaczką włożyć do lodówki. Kawę zaparzyć w kawiarce, tak by otrzymać 1/2 szklanki naparu. Syrop wlać na dno wysok... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.
Czytaj dalej...