Pierogi z mięsem, kapustą i grzybami

Pierogi z mięsem, kapustą i grzybami

Pierogi z mięsem, kapustą i grzybami

Składniki: 1 tuszka z królika (samego mięsa po ugotowaniu 1 kg) 800 g kapusty kiszonej 400 g odgotowanych grzybów leśnych 3 średnie cebule sól, pieprz słodka papryka ciasto: 1 kg … Czytaj dalej Pierogi z mięsem, kapustą i grzybami czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu czarrna od kuchni

Autor

CzarrnaOdKuchniCzarrnaOdKuchni

Pracuję i zajmuję się domem. Zamiłowanie do gotowania i pieczenie odziedziczyłam w genach po Mamie. Jednak to, co najbardziej lubię robić w kuchni to wszelkiego rodzaju słodkości.
Poza tym mam kota, balkon pełen kaktusów i kolekcję kryminałów :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, grzyby, kapustą, mięso, kapusta kiszona, królik, ciasto, pierogi z mięsem, pierogi z kapusta i grzybami, ciasto na pierogi

Inne przepisy z czarrna od kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.