Zupa krem z czosnku (wegańska!) Mega kremowa, aromatyczna, pyszna i bardzo prosta do zrobienia. Zupę krem z czosnku przygotowałam z dodatkiem oleju rzepakowego na którym podsmażyłam (do zarumienienia) warzywa. Olej rzepakowy jest bogatym źródłem kwasów tłuszczowych Omega-6 i Omega-3, prowitaminy A, witaminy K i E. Jest neutralny smakowo i odporny na wysokie temperatury. Nadaje się i do jedzenia na zimno z sałatkami i do smażenia i do pieczenia ciast! Jest hiper uniwersalny, a o jego zaletach jeszcze więce... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...