Proste, mocno czekoladowe ciasto typowe dla kuchni amerykańskiej, przełamane kwaśnym smakiem wiśni. Moje przygotowane ze szczyptą miłości na Dzień Ojca. Rady: Im mniejsza blaszka, tym wyższe ciasto i dłuższy czas pieczenia. Ja moje zaczęłam wyciągać gdy już zaczynało się spiekać na wierzchu. Wiśnie same w sobie są pyszne, ale można dołożyć im towarzyszów - pokrojone kostki mlecznej czekolady, orzechy. Składniki na małą blaszkę: 100 g masła 200 g czekolady gorzkiej 3 jajka 200 g erytrolu 110 g mąki orkiszow... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...