Lekkie jajka faszerowane pastą ziołową

Lekkie jajka faszerowane pastą ziołową

Lekkie jajka faszerowane pastą ziołową

Jajka faszerowane ziołami 🌿🐣 Nie dość, że wyglądają mega wiosennie to dzięki różnym ziołom mają niepowtarzalny smak. Jest to bardzo prosty i przyjemny przepis na odczarowanie klasycznych jaj z majonezem. Są lekkie, zdrowe i baaardzo przyjemne w smaku. Koniecznie dodajcie mięte - nadaje orzeźwiający smak.  Składniki:  6 jajek  3 łyżki jogurtu naturalnego  Dużo świeżych ziół: szczypiorek, oregano, mięta, pietruszka itp.  Sól, pieprz czarny  Przygotowanie:   Jajka gotujemy na tward... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czarnawisienka

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.