Najlepsze mięciutkie jagodzianki

Najlepsze mięciutkie jagodzianki

Najlepsze mięciutkie jagodzianki

  Tak miękkich i długo zachowujących świeżość jagodzianek w życiu nie robiłam. Wyszło ich sporo i zajadaliśmy się z Mężem nimi przez kilka dni i muszę Wam napisać że były mega świeżutkie do ostatniego okruszka, a wszystko to dzięki genialnemu przepisowi, który podpatrzyłam u Agaty Stankiewicz, proporcje są tak dopracowane że nie dosypałam ani grama mąki i nie dolałam ani grama mleka, także Agata jesteś dla mnie mistrzynią.  Sekret świeżości tego ciasta tkwi w wykorzystaniu Tangzhong czyli japońskiej metody... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cynamonowe szczęście

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.