Przepis na : obiad
Gdy jesienna słota za oknem daje się we znaki trzeba sobie przyrządzić coś pysznego i koniecznie rozgrzewającego, a do tego obowiązkowo z królową jesieni w roli głównej. W taki wydaniu dynia posmakuje nawet osobom które jej nie lubią, raz że nie widać jej w sosie, dwa że dzięki aromatycznej mieszance przypraw jej smak nie dominuje całego dania. Powiem Wam, że pasty Tikka Masala od Pataks to świetna sprawa nie dość, że bardzo wygodne w użyciu to jeszcze mają bardzo dobry skład i nadają daniom ni... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...