Krokiety z mięsem i fasolką szparagową

Krokiety z mięsem i fasolką szparagową

Krokiety z mięsem i fasolką szparagową

Próbowaliście takiej wersji krokietów? To trochę lżejsza, letnia odmiana tego tradycyjnego dania. Jeżeli macie mięso z zupy z poprzedniego dnia, fasolkę szparagową i natkę z pietruszki to spróbujcie zrobić te pyszne naleśniczki, nie pożałujecie. Składniki: 12 naleśników ( na blogu znajdziecie też przepis na idealne naleśniki) 250g mięsa drobiowego (może być ugotowane mięso z zupy) 100g fasolki szparagowej pół pęczka natki pietruszki 4 jajka bułka tarta olej sól pieprz łyżka śmietany Sposób przygotowania: Fasolkę s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cukiernia Pychotki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.