"Duck in black currant sauce with green pease puree" - Kaczka z sosem z czarnej porzeczki i puree z zielonego groszku
"Duck in black currant sauce with green pease puree" - Kaczka z sosem z czarnej porzeczki i puree z zielonego groszku
Componenta: 1) duck breast 2) salt, pepper 3) soya sauce 4) black currant 5) red wine not sweet 6) orange juice 7)frozen green peas 8)4 medium patetos 9)milk 10)nutmeg 11)2 spoons of butter 12) honey 1. Duck breast wrap with salt, pepper add 3 spoons of soya sauce and 2 spoons of honey than put in to fridge for at least 3 hours ( best for whole night) 2. Take off the fridge and fry on each side for About 2 mins, than put in glass covered dish 3. Put in to hot oven (200degrees) for 13 mins... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Coś z niczego
Autor
Ania Frąckowiak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, ziemniaki, desery, piersi, kaczki, pierś, deser, sałatka, sałatki, piersi z kaczki, czarna porzeczka, mięso, czerwona porzeczka, mięsa pieczone, pieczone ziemniaki
Inne przepisy z Coś z niczego
Dodaj komentarz