Dla mnie jest to idealne połączenie. Wcześniej robiłam podobne danie tyle, że ze śmietaną. Odkąd dodaję ser feta, śmietana jest wg mnie zbędna. Całość dopełniają prażone pestki słonecznika, które nadają daniu przyjemnej chrupkości i ciekawego smaku. Kolejna zaleta to czas przygotowania dania (niemalże tyle co samo ugotowanie makaronu), w sam raz do zrobienia po powrocie z pracy. Wariantów przyrządzenia tej potrawy jest wiele. Oto jedna z propozycji (póki co moja ulubiona). Spaghetti ze szpinakiem i fetą ... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Zdecydowanie przepis wart wypróbowania. :) Proste i bardzo dobre danie. Również pozdrawiam. :)
Mnie i mojej mamie baardzo smakowało, panom również choć porównali to ze spaghetti bolognese i oczywiście brakuje im mięsa... faceci... Dziś robię kolejny raz, już nie mogę się doczekać :D
Bardzo się cieszę, że smakowało (przynajmniej Paniom ;)). Pozdrawiam i dziękuję za komentarz.