ZUPA BOTWINKOWA

ZUPA BOTWINKOWA

ZUPA BOTWINKOWA

Sezonowa zupa z botwinki, młodych ziemniaczków, marchewki i koperku. Przygotowana z prostych składników, po ugotowaniu nabiera ciekawego, łagodnie buraczkowego smaku. Przygotowanie jej nie zajmie wam więcej niż 30 minut. Ugotujecie ją zarówno na domowym bulionie jak i wodzie. Pamiętajcie, że im większe buraczki przy botwince, tym zupa będzie miała intensywniejszy kolor i bardziej wyrazisty smak.  SKŁADNIKI / 4 porcje 3 ziemniaki 2 łyżki oliwy 1 łyżka masła 3 ząbki czosnku 1 marchewka 2 pęczki botwinki z ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.