PIECZARKI PORTOBELLO FASZEROWANE RYŻEM I WARZYWAMI

PIECZARKI PORTOBELLO FASZEROWANE RYŻEM I WARZYWAMI

PIECZARKI PORTOBELLO FASZEROWANE RYŻEM I WARZYWAMI

Duże kapelusze pieczarek portobello, faszerowane ryżem z warzywami i zapiekane pod warstwą ciągnącego sera mozzarella. To łatwa do przygotowania przekąska, która sprawdzi się jako dodatek do mięs i ryb lub jako samodzielne danie.  Całość jest banalnie prosta do przygotowania, świetna na eleganckie przyjęcia rodzinne i mniej oficjalne imprezy w gronie znajomych.  Farsz do pieczarek można przygotować wcześniej, nawet z 1-2 u dniowym wyprzedzeniem. Należy ugotować ryż i zostawić pod przykryciem do ca... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Autor

COOL AND MINTYCOOL AND MINTY

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, pieczarki, cukinia, ryby, dynia, ryba, przekąski, impreza, mięso, przekąska, ryż z warzywami, pieczarki przekąska, przekąski na impreze, bez pieczenia, papryka faszerowana, cukinia faszerowana, dania bez mięsa

Inne przepisy z cool and minty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję