PIECZARKI PORTOBELLO FASZEROWANE RYŻEM I WARZYWAMI
PIECZARKI PORTOBELLO FASZEROWANE RYŻEM I WARZYWAMI
Duże kapelusze pieczarek portobello, faszerowane ryżem z warzywami i zapiekane pod warstwą ciągnącego sera mozzarella. To łatwa do przygotowania przekąska, która sprawdzi się jako dodatek do mięs i ryb lub jako samodzielne danie. Całość jest banalnie prosta do przygotowania, świetna na eleganckie przyjęcia rodzinne i mniej oficjalne imprezy w gronie znajomych. Farsz do pieczarek można przygotować wcześniej, nawet z 1-2 u dniowym wyprzedzeniem. Należy ugotować ryż i zostawić pod przykryciem do ca... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu cool and minty
Autor
COOL AND MINTY
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, pieczarki, cukinia, ryby, dynia, ryba, przekąski, impreza, mięso, przekąska, ryż z warzywami, pieczarki przekąska, przekąski na impreze, bez pieczenia, papryka faszerowana, cukinia faszerowana, dania bez mięsa
Inne przepisy z cool and minty
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję