Przepis na : obiad
Filet z łososia zamarynowany w sosie sojowym i syropie klonowym, a następnie krótko pieczony w wysokiej temperaturze. Podany z pysznym sosem śmietanowo - buraczkowym, z dodatkiem masła i soku z limonki. Najlepiej smakuje z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i małosolnym ogóreczkiem. Całość nie tylko pięknie wygląda, ale i smakuje wybornie. Banalne przygotowanie, a jaki efekt. SKŁADNIKI / 2 PORCJE 2 x 150 g filetu z łososia, bez skóry słodka papryka w proszku, sól, świeżo zmielony czarny pie... czytaj dalej...
Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...