GNIECIONE ZIEMNIACZKI PIECZONE Z ROZMARYNEM

GNIECIONE ZIEMNIACZKI PIECZONE Z ROZMARYNEM

GNIECIONE ZIEMNIACZKI PIECZONE Z ROZMARYNEM

Przepis na : obiad

Łatwe w przygotowaniu i cieszące się niezmiennie dużym wzięciem ziemniaczki. Ich zaletą jest gruba chrupiąca otoczka na zewnątrz i miękki puszysty środek. Ziemniaki należy wcześniej obgotować, a później obtoczyć w gorącej oliwie, posypać świeżym rozmarynem, rozgniecionym czosnkiem i piec prawie godzinę w piekarniku.  Gotowe ziemniaczki smakują najlepiej posypane gruboziarnistą solą morską i świeżo zmielonym kolorowym pieprzem.  Najczęściej podaję je do pieczonych lub smażonych mięs. Dobrze kompon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.