BISZKOPT RYŻOWY BEZGLUTENOWY

BISZKOPT RYŻOWY BEZGLUTENOWY

BISZKOPT RYŻOWY BEZGLUTENOWY

Biszkopt oparty na mieszance mąki ziemniaczanej i ryżowej jest lekki, puszysty, pachnący. W smaku nie do odróżnienia od  tradycyjnego pszennego biszkoptu  . Polecam nie tylko osobom na diecie bezglutenowej, ale także wszystkim dbającym o zdrowie. Mąka ryżowa jest najkorzystniejsza dla alergików i osób z problemami trawiennymi. Jest idealnie biała, drobna i neutralna w smaku, najlepiej udaje mąkę pszenną. Mąkę ryżową możecie zrobić samodzielnie, wystarczy, że bardzo drobno zmielicie ryż w młynku lub w Th... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.