Zupa krem z rzodkiewek i jabłek

Zupa krem z rzodkiewek i jabłek

Zupa krem z rzodkiewek i jabłek

Pyszny, delikatnie słodki (tak tak słodki - bo po upieczeniu czy ugotowaniu, rzodkiewki są słodkie) krem z rzodkiewek i jabłek. Idealnie kremowy sycący. Jeśli zastanawiacie się czy go zrobić - zróbcie i spytajcie się domowników, jakie są składniki tego kremu. Uwierzcie mi, nikt nie wpadnie na to, że są tam rzodkiewki. Do tego ten piękny kolor :) Składniki: - 3 pęczki rzodkiewek (ok 500g rzodkiewek bez liści) - 500g ziemniaków (waga przed obraniem) - 1 duża cebula - 2 jabłka - 1 l wody lub bulionu warzywnego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu CookYourself

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.