Łosoś na słodko, w glazurze z cydru i miodu

Łosoś na słodko, w glazurze z cydru i miodu

Łosoś na słodko, w glazurze z cydru i miodu

Połączenie ryby z cydrem i miodem, może być szokujące, ale dla osób, które lubią dania mięsne na słodko - polecam z czystym sumieniem. Karmelizowany cydr dodaje smaku rybie. Łososia robi się w max 20 minut i obiad gotowy. Do tego sałata z prostym sosem vinaigrette i tylko się zajadać. Do dania potrzebujemy, aż 6 składników - łososia, cydru, miodu, oliwy, soli i pieprzu - łatwe prawda? 'łosoś na słodko, w cydrze z miodem' Składniki (na 4 porcje): - 0,5 kg filetu z łososia  - 0,33 l cydru * - 3 łyżki miod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu CookYourself

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.