Pasta z makreli

Pasta z makreli

Przepis na : śniadanie

Makrela jest bardzo popularną rybą na polskich stołach. lecz powinniśmy jeść ich  jeszcze więcej. Makrela zawiera dużą ilość kwasów tłuszczowych omega-3 i omega-6. Wspomagają one prace mózgu, obniżają cholesterol. Ma ona również selen, który jest bardzo ważny dla naszego organizmu, ponieważ ma on wpływ na naszą odporność immunologiczną, reguluje poziom hormonów wytwarzanych przez  tarczycę. Jest bogata w witaminy z grupy B, które poprawiają wygląd skóry i chronią przed anemią.Dlatego ja dziś postanowił...

Czytaj dalej na blogu cookpl

Autor

cookpl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makrela, pasta, pasty, makrela wędzona, majonez, do pracy, cebula, śniadanie, ryby, śniadania, ryba

Inne przepisy z cookpl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję