Przepis na : obiad
Przepis powstał, gdy trzeba było wymyślić coś szybkiego i smacznego na obiad. :) Przepis, który zaoszczędza czas, ale nie oszczędza na smaku. Jeśli lubicie kurczaka, to w tej wersji przypadnie Wam do gustu chrupiąca panierka, która jest po prostu mniam! Szybki, prosty i smaczny obiad. :) Chrupiący kurczak: 2 piersi z kurczaka (ok. 600 g) 1-2 jajka (w zależności od wielkości) pół szklanki mąki pszennej 3 łyżki mąki ziemniaczanej 3 łyżki mąki kukurydzianej (polenty) 3 łyżki bułki tartej pół łyżeczki chilli... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...